AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü şiş birini görmek

Kahve falında yüzü şiş birini görmek

Kahve falında yüzü şiş birini görmek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzü şiş birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz veya duygularınız değişebilir.

Kahve falında yüzünde şişlik görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünü şiş görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzün şiştiğini görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü şişmiş görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına delalettir.

Kahve falında yüz şişmesi görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü şişmiş görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında şişmiş yüz görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işarettir.

Kahve falında yüzü şiş birini görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir