AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü şişmiş görmek

Kahve falında yüzünü şişmiş görmek

Kahve falında yüzünü şişmiş görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, hatalarını düzelteceğine, zengin olunacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü şişmiş gördüyseniz:

  • Son döenemlerde yaptığınız çalışmalarla ilgili destek arıyorsanız hamlenizi yapın.

Kahve falında yüzünü şişmiş görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün şiştiğini görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü şiş görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına işarettir.

Kahve falında birinin yüzünün şiştiğini görmek malını ve parasını sağlama alacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında kendi yüzünü şişmiş görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzün şiştiğini görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü gözü şiş görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının yüzünü şiş görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir