AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde maske görmek

Kahve falında yüzünde maske görmek

Kahve falında yüzünde maske görmek kimseden korkmayacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde maske gördüyseniz:

  • Münakaşalarınızın başlıca sebebi, yakın akrabalarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmelerin getirdiği can sıkıntıları olabilir.

Kahve falında yüze maske sürmek kazançta zarar edeceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne maske yaptığını görmek rakiplerin başarı kazanacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne maske yapmak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne maske takmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında yüzüne maske yaptırmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze maske takmak yaşamının daha kolay hale geleceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulur.

Kahve falında yüz maskesi görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne maske sürmek sorunların gittikçe artacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir