AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze maske takmak

Kahve falında yüze maske takmak

Kahve falında yüze maske takmak Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, istediklerini elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüze maske takmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce konuyu tam olarak kavramak için, söylenenlere kulak vermelisiniz.

Kahve falında yüze maske takmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne maske takmak tatsız sözlerin de unutulacağına, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Kahve falında kar maskesi takmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne maske yaptığını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına yorulur.

Kahve falında yüz maskesi yapmak seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüne maske yapmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne maske sürmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde maske görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir