AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne maske takmak

Kahve falında yüzüne maske takmak

Kahve falında yüzüne maske takmak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, onları okula göndereceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne maske takmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte olmanız ya da sinema gibi bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında yüzüne maske takmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze maske takmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına yorulur.

Kahve falında kar maskesi takmak kendisine yeni uğraşlar bulacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına inanılır.

Kahve falında yüz maskesi yapmak sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine yorulur.

Kahve falında yüzüne maske yaptığını görmek önünün kapanacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında yüzüne maske yaptırmak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında yüze maske sürmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yüz maskesi görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir