AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz maskesi görmek

Kahve falında yüz maskesi görmek

Kahve falında yüz maskesi görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, karlı işlere gireceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına inanılır.

Kahve falında yüz maskesi gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce, istediğiniz tüm bilgiyi elde ettiğinizden emin olmalısınız.

Kahve falında yüz maskesi sürmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, zahmete ve derde düşeceğine işarettir.

Kahve falında yüze maske sürmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına delalettir.

Kahve falında yüze maske takmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında yüz maskesi görmek pişmanlığa, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne maske yaptığını görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işarettir.

Kahve falında yüze maske yapmak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde maske görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne maske takmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir