AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne maske sürmek

Kahve falında yüzüne maske sürmek

Kahve falında yüzüne maske sürmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, başarı ve zafer kazanacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında yüzüne maske sürmek gördüyseniz:

  • Belki biraz yalnız olmanızda fayda var.

Kahve falında yüz maskesi sürmek sıkıntı yükleneceğine, bazen de rahat geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüze maske sürmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kişinin tek başına kalacağına delalettir.

Kahve falında yüzüne maske sürmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze maske yapmak haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüze maske takmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüne maske takmak dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, projenin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüne maske yaptırmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde maske görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir