AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne maske yapmak

Kahve falında yüzüne maske yapmak

Kahve falında yüzüne maske yapmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne maske yapmak gördüyseniz:

  • Canınız biraz sıkılabilir.

Kahve falında yüzüne maske yapmak hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüz maskesi yapmak yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüze maske yapmak cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yüze maske sürmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine inanılır.

Kahve falında yüzüne maske yaptığını görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye işarettir.

Kahve falında yüze maske takmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yüz maskesi sürmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde maske görmek ün yapmayı başaracağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir