AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne maske yaptırmak

Kahve falında yüzüne maske yaptırmak

Kahve falında yüzüne maske yaptırmak iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, kem gözlere geleceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne maske yaptırmak gördüyseniz:

  • En azından aileden birisinin sorunları sizi oyalayabilir.

Kahve falında yüzüne maske yaptırmak yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına delalettir.

Kahve falında yüze maske sürmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüze maske takmak iki tarafın da çok sevineceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüz maskesi yapmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne maske yaptığını görmek rahata kavuşacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne maske sürmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek rivayet eder.

Kahve falında yüze maske yapmak ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne maske yapmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir