AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze maske sürmek

Kahve falında yüze maske sürmek

Kahve falında yüze maske sürmek bir daha kopmayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, karanlığın biteceğine işarettir.

Kahve falında yüze maske sürmek gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler gerginliğinizin azalmasına yardım edebilir.

Kahve falında yüze maske sürmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüne maske sürmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüz maskesi sürmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze maske takmak ticari anlamda yön değiştireceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde maske görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüz maskesi görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, ona yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüz maskesi yapmak kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne maske yaptırmak onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir