AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne maske yaptığını görmek

Kahve falında yüzüne maske yaptığını görmek

Kahve falında yüzüne maske yaptığını görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne maske yaptığını gördüyseniz:

  • Olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında yüzüne maske yapmak hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde maske görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüze maske yapmak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne maske yaptırmak işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında yüz maskesi sürmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz maskesi yapmak hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne maske yaptığını görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine alamet eder.

Kahve falında yüz maskesi görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir