AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kesikleri görmek

Kahve falında cam kesikleri görmek

Kahve falında cam kesikleri görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, ün salacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalettir.

Kahve falında cam kesikleri gördüyseniz:

  • Evinize yapacağınız yatırımlar akıllıca olabilir.

Kahve falında cam kesikleri görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde kesikler görmek belaya ve derde düşeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına yorulur.

Kahve falında bıçak kesiği görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine alamet eder.

Kahve falında el kesiği görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında tırnak kesiği görmek işinin yoluna gireceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmak kesiği görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine işaret eder.

Kahve falında elinde kesikler görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işarettir.

Kahve falında karnında kesikler görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir