AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak kesiği görmek

Kahve falında tırnak kesiği görmek

Kahve falında tırnak kesiği görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak kesiği gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken düzenlemeler var.

Kahve falında tırnak kesiği görmek kafasının da rahat edeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kesikler görmek başarılarının katlanacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına işarettir.

Kahve falında cam kesikleri görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Kahve falında jilet kesiği görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına alamet eder.

Kahve falında parmak kesiği görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında süt kesiği görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, her istediğini elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında karnında kesikler görmek çıkış yolları bulacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde kesikler görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir