AnaSayfa / Genel / Kahve falında jilet kesiği görmek

Kahve falında jilet kesiği görmek

Kahve falında jilet kesiği görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında jilet kesiği gördüyseniz:

  • Mantıksız talepleri olan kişiler sorumluluklarınızın ya da iş yükünüzün artmasına neden olabilir.

Kahve falında jilet kesiği görmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine inanılır.

Kahve falında tırnak kesiği görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçak kesiği görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde kesikler görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kolunda kesikler görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kesikleri görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süt kesiği görmek insanlarla arasının iyi olacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda kesikler görmek borçlarının kapanacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir