AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde dövme görmek

Kahve falında yüzünde dövme görmek

Kahve falında yüzünde dövme görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, kucaklaşacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde dövme gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenerek kendiniz için daha yararlı adımlar atma şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde dövme görmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne dövme yaptırmak çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hastalığın biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze dövme yaptırmak ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunu dövmeli görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinizin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini dövmeye çalışmak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtında dövme görmek önemli kişi haline geleceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin dövme yaptığını görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine delalet eder.

Kahve falında belinde dövme görmek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir