AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze dövme yaptırmak

Kahve falında yüze dövme yaptırmak

Kahve falında yüze dövme yaptırmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, önemli sorumluluklar alacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, güzelliklerle dolacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüze dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Dedikoduların canınızı sıkmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Kahve falında yüze dövme yaptırmak çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde dövme görmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne dövme yaptırmak kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında dövmeli kadin görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dövme yaptıran birini görmek her şeyin gönlünce olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bilekte dövme görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına inanılır.

Kahve falında gül dövmesi yaptırmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kelebek dövmesi görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir