AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sırtında dövme görmek

Kahve falında birinin sırtında dövme görmek

Kahve falında birinin sırtında dövme görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sırtında dövme gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz iyi olacak.

Kahve falında başkasının sırtında dövme görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtına dövme yaptırmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtta dövme görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında birinin sırtında dövme görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında dövme görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine inanılır.

Kahve falında sırta dövme yaptırmak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında dövme olduğunu görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda dövme görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir