AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde sivilce cıkmak

Kahve falında yüzünde sivilce cıkmak

Kahve falında yüzünde sivilce cıkmak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, beklenen mirasın alınacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilce cıkmak gördüyseniz:

  • Gerçekleştirrme ihtimaliniz olmayan sözler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yüzünde sivilce cıkmak bir bebek sahibi olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde yangın cıktıgını görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında yangın cıkmak iyi hissedeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında evde yangın cıkmak maddi olarak büyük getirisi olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında denizden cıkamamak güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında demir merdivenden cıkmak hayat mücadelesini yalnız vereceğine, yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında binanın üstüne cıkmak birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında astral seyahate cıkmak güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir