AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzün yaralandığını görmek

Kahve falında yüzün yaralandığını görmek

Kahve falında yüzün yaralandığını görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, malını ve canını riske edeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalettir.

Kahve falında yüzün yaralandığını gördüyseniz:

  • Alınganlık saçmalık olabilir.

Kahve falında yüzünü yara görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzün yaralandığını görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının yüzünde yara görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında annenin yüzünde yara görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin yüzünde yara görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü yara görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünün yara olmasını görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde büyük yaralar görmek uygulayacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir