AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde tüy görmek

Kahve falında yüzünde tüy görmek

Kahve falında yüzünde tüy görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, her istediğini alabileceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde tüy gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla istek veya talebi olan kişiler olabilir.

Kahve falında yüzünde tüy çıktığını görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, harcama gücünün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde tüy görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kadının yüzünde tüy görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde beyaz tüy görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde tüy olduğunu görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü tüylenmiş görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü tüylü görmek zararların yakında telafi edileceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında yüz tüylerini almak sorunlarının her geçen gün azalacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir