AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün tüylü olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün tüylü olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün tüylü olduğunu görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün tüylü olduğunu gördüyseniz:

  • Evdeki problemlerin hızınızı kesmesine veya moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında yüzünün tüylendiğini görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yüzünü tüylenmiş görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, planlarının işe yarayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki tüyleri almak üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde beyaz tüy görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına delalettir.

Kahve falında yüzü tüylü görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, çok büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki tüyleri aldırmak işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde tüy çıkmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tüylü yüz görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir