AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzündeki tüyleri aldırmak

Kahve falında yüzündeki tüyleri aldırmak

Kahve falında yüzündeki tüyleri aldırmak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzündeki tüyleri aldırmak gördüyseniz:

  • Son derece ileri görüşlü olabilirsiniz.

Kahve falında yüzündeki tüyleri aldırmak maneviyata daha çok önem verileceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına inanılır.

Kahve falında yüzdeki tüyleri aldırmak küs olduğu kişilerle barışacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında tüy aldırmak insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tüylerini aldırmak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında tüy aldırdığını görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına inanılır.

Kahve falında tüyleri aldırmak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına işarettir.

Kahve falında yüzünü aldırmak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına işaret eder.

Kahve falında yüz kılı aldırmak hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir