AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü tüylenmiş görmek

Kahve falında yüzünü tüylenmiş görmek

Kahve falında yüzünü tüylenmiş görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü tüylenmiş gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konulara, finansal anlaşmalara ya da elinizde bulunan şeylerin değerini arttırıcı çalışmalara önem vermelisiniz.

Kahve falında yüzündeki tüyleri aldırmak iyi anlaşacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde beyaz tüy görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işarettir.

Kahve falında tüylü yüz görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzün tüylendiğini görmek kazançlı adımlar atılacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde tüy olduğunu görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına yorulur.

Kahve falında yüz tüyü almak kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, hayıflanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünün tüylenmesini görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü tüylenmiş görmek çözüm yolları bulamayacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir