AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz tüylerini almak

Kahve falında yüz tüylerini almak

Kahve falında yüz tüylerini almak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine delalet eder.

Kahve falında yüz tüylerini almak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz herşeyden önce bir anlaşmazlığı halletmek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında yüzünün tüylendiğini görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzündeki tüyleri almak işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzün tüylendiğini görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde tüylenme görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü tüylü görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işaret eder.

Kahve falında tüylü yüz görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde tüy çıktığını görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde tüy çıkmak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, tazeleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir