AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde beyaz lekeler görmek

Kahve falında yüzünde beyaz lekeler görmek

Kahve falında yüzünde beyaz lekeler görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, çabalarının boşa çıkacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde beyaz lekeler gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar esnasında yararlı bilgiler edinebilir ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz aktivitelere katılarak devamında fayda sağlayacak olaylara şahit olabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde beyaz lekeler görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde beyaz leke görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü lekeli görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğin yüzünde leke görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına inanılır.

Kahve falında yüzü lekeli görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde siyah leke görmek elindeki malların gideceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde kahverengi leke görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde doğum lekesi görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir