AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde kahverengi leke görmek

Kahve falında yüzünde kahverengi leke görmek

Kahve falında yüzünde kahverengi leke görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, ihanete uğrayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kahverengi leke gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ısrarcı hareketleri ya da inatçılıkları nedeniyle zor anlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde kahverengi leke görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde kahverengi lekeler görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde kahverengi leke görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, sorunlarının yakında biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi leke görmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işaret eder.

Kahve falında vücutta kahverengi leke görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet eder.

Kahve falında yüzde kahverengi lekeler görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, sağlığının geri geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde beyaz leke görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde kara leke görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir