AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü lekeli görmek

Kahve falında yüzü lekeli görmek

Kahve falında yüzü lekeli görmek arzuların yerine geleceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, düşmanından kurtulmaya, uzun süre işsizlik çekeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında yüzü lekeli gördüyseniz:

  • İlginç bir fikrinizin işe yaramaya başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında yüzünde kahverengi leke görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüz lekesi görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde doğum lekesi görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde siyah leke görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin yüzünde leke görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kara leke görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, tazeleneceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde kırmızı leke görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, makamının sarsılmayacağına inanılır.

Kahve falında yüzü lekeli bebek görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir