AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde beyaz leke görmek

Kahve falında yüzünde beyaz leke görmek

Kahve falında yüzünde beyaz leke görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde beyaz leke gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınızın rehberliği size yardım edebilir.

Kahve falında yüzünde beyaz leke görmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde beyaz lekeler görmek günden güne sorunlarının artacağına, sürekli tartışacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde kırmızı leke görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kırmızı lekeler görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde kahverengi lekeler görmek ister istemez çok üzüleceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin yüzünde leke görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü lekeli kadın görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünde leke görmek kimden akıl soracağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir