AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne sivilce çıktığını görmek

Kahve falında yüzüne sivilce çıktığını görmek

Kahve falında yüzüne sivilce çıktığını görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ruhunun şifa bulacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, o işi canlandıracağına, kötü durumlara düşeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızı meşgul eden bir konuda da bazı sert kararlar alıp kararsızlığınızı yenmelisiniz.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne sivilce çıktığını görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde sivilce çıktığını görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünde sivilce çıktığını görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde sivilce çıktığını görmek borçlarının kapanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine delalettir.

Kahve falında sırtında sivilce çıktığını görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında başında sivilce çıktığını görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir