AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz felçli birini görmek

Kahve falında yüz felçli birini görmek

Kahve falında yüz felçli birini görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, rahat bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yüz felçli birini gördüyseniz:

  • Özgürlük, mutlu bir aile hayatı, istikrarlı yaşam ya da yeterince para denince ne anladığınızı detaylı şekilde anlatmanız gerekebilir.

Kahve falında yüzünün felç olduğunu görmek borcunun çok olacağına, tatsızlıkların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüz felci olduğunu görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, güçlükle elde edilecek başarı delalet eder.

Kahve falında yüz felç olmak uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, aşama kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında yüzün felç olduğunu görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine alamet eder.

Kahve falında yüz felç geçirmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, kendi şansını kendi yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü felçli görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir