AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük parmak

Kahve falında yüzük parmak

Kahve falında yüzük parmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sarsılacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzük parmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size baskı uygulamaya veya size kendi isteklerini yaptırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, makamının tehlikeye gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmaklarında altın yüzük görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, bekarlar için evlenmeye alamet eder.

Kahve falında başkasının parmağında yüzük görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin parmağında yüzük görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşımın parmağında yüzük görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağından yüzük atmak zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa altın yüzük takmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, sadaka ya da zekat vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının parmağında yüzük görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir