AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağa altın yüzük takmak

Kahve falında parmağa altın yüzük takmak

Kahve falında parmağa altın yüzük takmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız seminer, eğitim veya kurslar ya da çıkılacak seyahatler yeni fırsatların doğmasını sağlayabilir.

Kahve falında altın yüzük parmağına takmak zenginliğin kapılarının açılacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine delalet eder.

Kahve falında parmağa altın yüzük takmak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına yorulur.

Kahve falında küçük parmağa yüzük takmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüğü orta parmağa takmak yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında parmaklara yüzük takmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir