AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarında altın yüzük görmek

Kahve falında parmaklarında altın yüzük görmek

Kahve falında parmaklarında altın yüzük görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, yüksek makamlara geleceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine işaret eder.

Kahve falında parmaklarında altın yüzük gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza halledemeyeceğiniz işler için söz vermeniz kötü duruma düşmenize veya kötü görünmenize neden olabilir.

Kahve falında kendi parmağında altın yüzük görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kişinin muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağa altın yüzük takmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının parmağında altın yüzük görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağında altın yüzükler görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında parmakta altın yüzük görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine inanılır.

Kahve falında parmakta altın yüzükler görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir