AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağından yüzük atmak

Kahve falında parmağından yüzük atmak

Kahve falında parmağından yüzük atmak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağından yüzük atmak gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerleyeceğinizi, konuşacağınızı veya mücadele edeceğinizi doğru belirlemelisiniz.

Kahve falında parmaktan yüzük atmak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında parmağından yüzük atmak ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, onun her zaman başında olacağına işaret eder.

Kahve falında parmak atmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makata parmak atmak zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine parmak atmak adından söz ettirecek adımlar atacağına, dertlerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzük parmağını görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşin parmağında yüzük görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir