AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşımın parmağında yüzük görmek

Kahve falında arkadaşımın parmağında yüzük görmek

Kahve falında arkadaşımın parmağında yüzük görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşımın parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Bozuk yiyecek maddelerine dikkat edin.

Kahve falında arkadaşın parmağında yüzük görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşının parmağında yüzük görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının parmağında yüzük görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşımın parmağında yüzük görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının parmağında altın yüzük görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında iki parmağında yüzük görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağıma yüzük takmak işlerinin istediği gibi olacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına yorulur.

Kahve falında yüzük parmağının kanadığını görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir