AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin parmağında yüzük görmek

Kahve falında erkeğin parmağında yüzük görmek

Kahve falında erkeğin parmağında yüzük görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiyi veya projeyi devam ettirmek ya da başlatmak için ilginç fikirleriniz olabilir.

Kahve falında sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek parmağinda altin yüzük görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, maneviyatının çökeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, başarılarının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek parmağında yüzük görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin parmağında yüzük görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir