AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının parmağında yüzük görmek

Kahve falında kızının parmağında yüzük görmek

Kahve falında kızının parmağında yüzük görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, hayır vereceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kızının parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Evde ya da ailede ek sorumluluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında kızın parmağında yüzük görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının parmağında yüzük görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızın parmağında yüzük görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızın parmağında yüzük görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, duaların kabul göreceğine delalet eder.

Kahve falında kocanın parmağında yüzük görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında birinin parmağına yüzük takmak eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmaklarda yüzükler görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir