AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının parmağında yüzük görmek

Kahve falında başkasının parmağında yüzük görmek

Kahve falında başkasının parmağında yüzük görmek şansının da açık olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlık kurmanız olasıdır.

Kahve falında başka birinin parmağında yüzük görmek darp edileceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının parmağında yüzük görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağına yüzük takıldığını görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına delalettir.

Kahve falında işaret parmakta yüzük görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında baş parmağa yüzük takmak çok büyük bir rahata ereceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bütün parmaklara yüzük takmak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir