Kahve falında yüzük parmağını kesmek

Kahve falında yüzük parmağını kesmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, zahmet veren işlerin artacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüzük parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da olaylara fazla iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yüzük parmağını kesmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek sıkıntılar son bulacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının parmağını kesmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının parmaklarını kesmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kafasının rahat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin parmağını kesmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına inanılır.

Kahve falında baş parmağı kesmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun parmağını kesmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında baş parmağını kesmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir