AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğü işaret parmağına takmak

Kahve falında yüzüğü işaret parmağına takmak

Kahve falında yüzüğü işaret parmağına takmak her açıdan farklılıklar olacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, sorunların hallolacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, kendisine olan güvenin artacağına inanılır.

Kahve falında yüzüğü işaret parmağına takmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar sorunları çözümlemek için girişimlerde bulunacak olsanız bile şansınız sizden yana olmayacak.

Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında yüzüğü işaret parmağına takmak kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına yorulur.

Kahve falında işaret parmakta yüzük görmek borç içinde bir yaşam süreceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Kahve falında parmakla işaret etmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işaret parmağı kesmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına inanılır.

Kahve falında işaret parmağında yara görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, önemli bir makama terfi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmakla işaret edilmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir