AnaSayfa / Genel / Kahve falında işaret parmağında yara görmek

Kahve falında işaret parmağında yara görmek

Kahve falında işaret parmağında yara görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işaret parmağında yara gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular varsa, tekrara girse bile ısrarcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında işaret parmağında yara görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret etmektedir.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak rakiplerin her konuda fark atacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalettir.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağ işaret parmağı görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmakla işaret etmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında işaret parmağını kaldırmak çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir