AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakla işaret edilmek

Kahve falında parmakla işaret edilmek

Kahve falında parmakla işaret edilmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, malının da eksilmeyeceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında parmakla işaret edilmek gördüyseniz:

  • Hayatınızın kontrolden çıkmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında parmakla işaret edilmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüğü işaret parmağına takmak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağını kaldırmak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak ticaretinin açılacağına, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek istediği projeleri yapamayacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağı kesmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir