AnaSayfa / Genel / Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, hastalıkların şifa bulacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini gördüyseniz:

  • Oldukça romantik veya dokunaklı gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında işaret parmağın kesildiğini görmek uzun yıllar yaşayacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine delalettir.

Kahve falında işaret parmakta yüzük görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına tabir olunur.

Kahve falında parmakla işaret edilmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında işaret parmağında yara görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına yorulur.

Kahve falında sağ işaret parmağı görmek ekmeğinin de artacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak aileyle iş yapmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir