AnaSayfa / Genel / Kahve falında işaret parmakta yüzük görmek

Kahve falında işaret parmakta yüzük görmek

Kahve falında işaret parmakta yüzük görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, elinin darlık görmeyeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında işaret parmakta yüzük gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar, tartışmacı kişiler veya sizin asla davranmayacağınız şekilde davrananlar sizi kızdırabilir.

Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü işaret parmağına takmak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında işaret parmakta yüzük görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Kahve falında işaret parmağının kanadığını görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ işaret parmağı görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir