AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakla işaret etmek

Kahve falında parmakla işaret etmek

Kahve falında parmakla işaret etmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kafa dinleyeceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına alamet eder.

Kahve falında parmakla işaret etmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, iş hayatınızı veya gelirlerinizi ilgilendiren konularda olumlu bir hareketlilik var.

Kahve falında işaret parmağının kanadığını görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında işaret parmağında yara görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işarettir.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında parmakla işaret edilmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ işaret parmağı görmek işlerin düşeceğine, zor günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında işaret parmakta yüzük görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir