AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün tüylenmesini görmek

Kahve falında yüzünün tüylenmesini görmek

Kahve falında yüzünün tüylenmesini görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, zor günlerin sona ereceğine, işlerinin düşeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yüzünün tüylenmesini gördüyseniz:

  • Beklenmeyeni beklemelisiniz.

Kahve falında yüzündeki tüyleri aldırmak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde tüy görmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, geriye doğru gideceğine inanılır.

Kahve falında kadının yüzünde tüy görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında yüzü tüylü kadın görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde tüylenme görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde tüy çıkmak İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüz tüylerini almak onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün tüylendiğini görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir