AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün tüylerini almak

Kahve falında yüzünün tüylerini almak

Kahve falında yüzünün tüylerini almak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünün tüylerini almak gördüyseniz:

  • Ailenizle daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Kahve falında yüzünü tüylenmiş görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde tüylenme görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde tüy olduğunu görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü tüylü görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzü tüylü kadın görmek istediği arabaya bineceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde tüy görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, zor durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzündeki tüyleri aldırmak tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde tüy çıktığını görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, işlerinin büyüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir