AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü tüylü görmek

Kahve falında yüzünü tüylü görmek

Kahve falında yüzünü tüylü görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, ticaretinin de bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü tüylü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi programlarında veya takımlarında yer almanız için rekabet içine girebilirler.

Kahve falında yüzündeki tüyleri almak yanlış adımlar atacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde tüy görmek borçlanacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü tüylü görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüz tüyü almak doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün tüylerini almak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde tüy çıktığını görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tüylü yüz görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yüz tüylerini almak tatsız durumlar yaşanacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir