AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü siyah görmek

Kahve falında yüzü siyah görmek

Kahve falında yüzü siyah görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yüzü siyah gördüyseniz:

  • Ne yapacağınız üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine tamamlamanız gereken işleri tamamlamalısınız.

Kahve falında arkadaşının yüzünü siyah görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine işarettir.

Kahve falında yüzündeki siyah noktaları sıkmak başarı kazanılacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında kendi yüzünü siyah görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü siyah görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bir ölünün yüzünü siyah görmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü siyah insan görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah ben görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde siyah nokta görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir