AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü siyah insan görmek

Kahve falında yüzü siyah insan görmek

Kahve falında yüzü siyah insan görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü siyah insan gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olandan kaçmaya çalışmak boşuna olabilir.

Kahve falında siyah yüzlü insan görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına inanılır.

Kahve falında insan yüzü siyah görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında bir insanın yüzünü siyah görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü siyah insan görmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında insan yüzlü hayvan görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, işlerin daha kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında insan derisinin yüzüldüğünü görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında insan yüzlü yılan görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı yüzlü insan görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir